Nyhet

Kommer Brock Lesnar tillbaka till UFC?

En av tungviktsdivisionens mest älskade och hatade fighters vägrar att försvinna från comebackdiskussionerna.

Brock Lesnar, som en gång fick smeknamnet ”the baddest man on the planet”, tvingades ut ur UFC efter hälsoproblem. I år har Lesnars namn kommit upp två gånger i samband med organisationen, först när Dana White sade att den före detta fightern var missnöjd med att inte ha varit hundra procent frisk under sin MMA-karriär.
Därefter utmanade Alistair Overeem Brock Lesnar, trots att amerikanen inte ens har ett kontrakt med UFC längre. Den gången sa Dana White att både en match mellan de två och en comeback för Lesnar var utesluten.

Nu har Lesnar alltså hamnat i rampljuset en tredje gång. En före detta wrestling-kommentator vid namn Jim Ross har gått ut med att Lesnar skulle kunna återvända som UFC-headliner, och det har fått Dana White att kommentera ärendet än en gång. Han verkar ha ändrat inställning något.

–Jag vet inte, vi får se. Om han vill gå en match så har han mitt nummer, säger Dana White om en comeback för Brock Lesnar.

Sjukdomen som fick Brock Lesnar att lämna oktagonen och gå tillbaka till Pro-Wrestling var en potentiellt livshotande form av Divertikulit. Divertikulit är en sorts aggressiv inflammation i tarmen.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer