Nyhet

Cat Zingano möter Ronda Rousey på UFC 182

Ett av årets bästa matchkort blev precis lite mer spännande.

UFC sparar inte på krutet inför matchkortet den tredje januari. Ett titelmöte i damernas bantamviktklass mellan mästaren Ronda Rousey och utmanaren Cat Zingano har nu lagts till utöver den extremt hajpade lätt-tungviktsmatchen mellan Daniel Cormier och Jon Jones.
Det innebär att två av årets största titelmatcher nu ligger på samma kväll.

Ronda Rousey har sett fenomenal ut i sina senaste matcher, men hon möter en Cat Zingano som har fått en förnyad glöd efter en rehabbad knäskada. Senast såg vi henne göra en ordentlig comeback i de senare ronderna av en match mot Amanda Nunes, och vinna matchen på dominant avslut i tredje ronden.

Frågan är om hon kan mäta sig med Ronda Rouseys eleganta kombination av Judo och råstyrka. I Januari får vi svaret, och vi uppdaterar så snart som vi får ny information om galan.

Joel Larsson

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer