Nyhet

Nicklas Bäckström vill inte ha med sin familj på UFC i Stockholm

Han berättar i en interview med MMAjunkie att han helst inte vill att familjen kommer och tittar på honom på lördag. Han säger på engelska att han ”inte vet [om de kommer], och inte vill veta det heller.”

— Om de kommer så vill jag inte att de säger det till mig. Jag tycker inte om att ha min familj där, jag föredrar att de stannar hemma och väntar på att jag ringer.

Han säger att hans far tycker att det är ganska häftigt och att det var hans bröder som fick honom att börja med MMA, men att hans mor ser annorlunda på det hela.

— De kommer förmodligen att vara nyfikna, men jag tänker på min mamma. Jag vill inte att hon ska känna att hon måste titta, för det är aldrig kul att se sitt barn slåss. Jag förstår att det är stressigt för henne.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer