Nyhet

”Rumble” bryter tystnaden – utmanar Alexander Gustafsson på twitter

”Fansen ber om att vi ska mötas, så låt oss ge dem vad de vill ha”

Förra veckan rapporterade vi om Alexander Gustafssons kampanjande för att få sin returmatch mot Jon Jones. UFC’s president Dana White nämnde då Anthony Johnson som en möjlig motståndare för Gustafsson i väntan på sin andra chans. Nu verkar även ”Rumble” själv ha ställt in siktet på ”The Mauler”

—Jag respekterar dig som fighter men det här är affärer. Det finns inga andra vi kan slåss mot, skrev ”Rumble” via Twitter.

Alexander Gustafsson har haft det svårt att hävda sig i den mediastorm som blossade upp runt ersättaren Daniel Cormier och Jon Jones sedan deras minnesvärda bråk under ett media-event inför UFC 178. En vinst mot ”Rumble” skulle säkra en ny titelchans för svensken, men en förlust skulle kunna betyda att returmatchen mot Jones aldrig äger rum.

Alexander Gustafsson själv har varken uttalat sig eller svarat på Anthony Johnsons tweet i skrivande stund.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer