Nyhet

Jose Aldo: ”Har man problem med att folk tar TRT så är man en mes”

UFCs featherweight mästare José ”Scarface” Aldo (24-1 MMA, 6-0 UFC) uttalar sig i debatten kring TRT (Testosterone Replacement Therapy).

Aldo:

Jag ser inga problem (med användande av TRT). Många tar något och döljer det, sedan kritiserar de dem som erkänt att de tagit. Jag tycker att de är ett gäng mesar som försöker hitta en ursäkt, som är rädda för att förlora matcher mot de som gör ett bra jobb. Du kommer till en punkt när du innehar en ålder som gör det nödvändigt och jag ser inga problem med TRT. Jag skulle möta de som går på TRT, vem gör det inte, eller vem tar inte någon annan doping. Det spelar ingen roll för mig. Samma slag jag slår på någon som dopar sig, samma slår jag på dem som inte tar doping. Vare sig det är tillåtet eller inte, så bryr jag mig inte för jag tränar fortfarande och fightas som jag alltid har gjort.

José Aldo utmanas av Chad ”Money” Mendes (16-1 MMA, 7-1 UFC) om featherweight titeln för andra gången på UFC 179 den 25 oktober i Rio de Janeiro Brasilien.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer