Nyhet

Madeleine Vall sadlar om till MMA

Madeleine Vall har tagit beslutet att lägga thaiboxningshandskarna och istället satsa på MMA fullt ut.

Vall, född och uppvuxen i Falkenberg, var hästtjej från början, testade fotboll men fastnade ordentligt för thaiboxning när hon snubblade in på ett camp i Thailand under en backpacker resa för 10 år sedan. Sedan dess har Vall satsat heltid på sporten och skördat många framgångar nationellt såväl som internationellt med flertalet medaljer och titlar. Hon har bland annat vunnit fem SM-guld, två NM-guld, tagit EM-silver och EM-guld samt två VM-brons.

Vall är fostrad i Halmstad Muaythai men har sedan en tid tillbaka bott i Stockholm och tränar på Allstars Training Center där hon nu kommer basera sin MMA-satsning. I dagsläget finns ingen MMA debut annonserad än.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer