Nyhet

Usama Aziz och Musse Hasselwall går skilda vägar

Framgångssagan med de två profilerna som gemensamt tog fram och gav oss lo-bloo och träningsformen Ruffie har tagit slut.

Aziz och Hasselwall utvecklade tillsammans träningsformen Ruffie som är ett koncept med inslag av kampsportsmoment, bland annat från brottningen. De lanserade också en suspensoir de fick patent på och kallade lo-bloo.

Aziz poängterar att han och Hasselwall har olika personligheter men att de från början såg det som en av deras styrkor. Men med tiden förändrades det och de kunde slutligen inte samarbeta. De bestämde sig för att dela på sig och Aziz skriver om det ur sitt perspektiv på sin hemsida.

Han beskriver hur de inte kom överens och att de av olika skäl inte fick saker att fungera vilket ledde till att såväl bolaget för Ruffie som bolaget för lo-bloo gick i konkurs. Tillgångarna auktionerades ut av Konkursförvaltaren och Hasselwall vann Ruffie och Aziz lo-bloo. Aziz uppger att han lämnade över allt tillhörande Ruffie till Hasselwall i början på 2014 och såg det som en nystart.

Enligt Aziz hade ett avtal om att den som inte jobbade vidare med Ruffien inte skulle få jobba med liknande träningsformer diskuterats, men att han och Hasselwall aldrig kom överens och att det därför aldrig upprättades ett avtal. Aziz har därmed haft frihet att sätta igång ett nytt projekt, Tauff, tillsammans med en samarbetspartner. Ett projekt och träningskoncept som till viss del är webbaserat.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer