Nyhet

Ronaldo Jacare Souza ”Först skall jag stoppa Gegard Mousasi sedan skall jag be om en chans på bältet”

Ronaldo ”Jacare” Souza (20-3 MMA, 3-0 UFC) möter Gegard ”The Dreamcatcher” Mousasi (35-4-2 MMA, 2-1 UFC) på UFC Fight Night i Connecticut USA den 5 september. Planen är att gå för bältet så snart han är förbi Mousasi.

”Jacare” Souza:

”Att fightas mot honom igen (Souza och Mousasi möttes på Dream 6 2008) är som vilken annan fight som helst. Jag är redo att tillintetgöra min motståndare och skaffa mig ytterligare en vinst i UFC. Jag kommer att stoppa Mousasi. Jag är här i UFC för att förbli obesegrad, jag tänker inte förlora mot någon. Folk ska fortsätta tro på mig för jag kommer att bli mästare i den här divisionen. Men för att få be om något måste jag först slå Mousasi och efter matchen kommer jag be om en titelmatch.”

Nuvarande mästare i UFCs middleweight är Chris Weidman (12-0 UFC, 8-0 UFC)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer