Nyhet

Nick Diaz coach Cesar Gracie: ”Anderson Silvas haka är inte vad den har varit”

Cesar Gracie, Nick Diaz huvudcoach, ger sin syn på den förestående matchen mellan Diaz och Anderson Silva på UFC 183 i Las Vegas.

Cesar Gracie:

Jag tror att det kommer bli en stående match hela tiden. Nick är bättre på marken, hans jiu-jitsu är bättre, men jag tror det blir en stående match och att den inte kommer vara i fem ronder. Den kommer vara över innan dess, någon kommer bli knockad. Nick är svår att knocka, han har bara varit det en gång i sin karriär. Anderson är större än Nick, men han fyller 40 och hans haka är inte vad den varit. Om Nick kommer in och slår honom, så tror jag han vinner matchen. Nick blir 31 i augusti, han är bara barnet. Anderson är snabb och farlig. Jag vet inte vem som kommer vinna, men jag vet att det kommer bli en bra match.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer