Nyhet

Ilir Latifi möter Jan Blachowicz på UFC Fight Night Stockholm

Ilir Latifis motståndare är klar för UFC i Stockholm den 4 oktober. Latifi (9-3-1 MMA, 2-1 UFC) möter Jan Blachowicz (17-3 MMA, 0-0 UFC) som gör UFC-debut.

”The Sledgehammer” Latifi, 31 år, har två vinster och en förlust så här långt i UFC. Hans båda vinster i UFC har kommit via avslut i första ronden. I senaste matchen imponerade Latifi när han på UFC Fight Night ”McGregor vs Brandao” i Dublin slog ut Chris Dempsey på bara två minuter.

Blachowicz, 31 år, har dragits med en del skador under karriären men har fått ihop ett mycket bra record och han har vunnit sina fem senaste matcher. Till skillnad från Latifi har Blachowicz vunnit majoriteten av sina senaste matcher via domslut.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer