Nyhet

Diego Sanchez överväger att gå ner för att möta Conor McGregor

Det nya stjärnskottet i UFCs featherweight division Conor McGregor har sagt en del otrevliga saker om Diego Sanchez, bland annat kallat honom ”hjärndöd, stammande idiot” som ”hör hemma i Bellator bland övriga före-dettingar”. Sanchez har inte glömt det.

Sanchez (25-7 MMA, 14-7 UFC) vill inte låta McGregors utfall gå obemärkt förbi och funderar nu på att gå ner till featherweight bara för att få möta ”The Notorious” (15-2 MMA, 3-0 UFC):

”Jag skulle älska att fightas mot den här killen och han har sagt att han gärna möter mig också, så det är absolut en möjlighet. Jag tycker att han är en grym MMA-fighter. Han har mycket talang, han är tuff, det är bara det att jag inte håller med om att han är en Anderson Silva.”

”Du vet, jag tycker det är bra att tro på sig själv men han tar det ett steg längre. Kommer han förbi Dustin Poirier så är han definitivt på den nivån men han har fortarande den matchen framför sig. Om vi möts så gör vi det. Jag har till och med funderat på att gå ner till 145 pounds bara för att få möta honom. Igår var jag på klubben och tränade och funderade på om jag kan klara 145 pounds. Jag vet inte, jag kanske måste testa. Jag kanske måste göra det. Men är det värt det för bara en match? Är det verkligen värt det?”

”Jag funderade allvarligt på det igår och det är inte omöjligt att jag gör det.”

McGregor har en tuff uppgift framför sig när han möter Poirier på UFC 178 i Las Vegas den 27 september. Men om han vinner mot Poirier kan han till och med hamna för högt upp i rankingen för att det ska ens ska vara aktuellt att möta Sanchez.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer