Nyhet

Robbie Lawler om den kommande titelmatchen mot Johny Hendricks: ”Jag kommer att göra mycket annorlunda”

Nästan ingen trodde att matchen mellan Robbie Lawler och Matt Brown på UFC on FOX 12 i helgen skulle gå tiden ut, det vill säga fem ronder. Men det gjorde den, Lawler tog hem vinsten och laddar nu för re-match mot titelhållaren Johny Hendricks.

Lawlers plan var att få matchen mot Brown överstökad ganska snabbt men Brown gav mer motstånd än så.

Lawler:

”Jag ville bara gå in och se till att stoppa honom (Brown). Men det var två vinnare i buren ikväll och han var imponerande. Han gjorde bra ifrån sig ikväll.”

Även Dana White trodde på avslut i matchen men var nöjd och gav killarna bonusar för ”Fight of the Night”.

Dana White:

”Jag tror att han (Lawler) har haft tre matcher på fyra månader. Tack för det förresten. Han har varit otrolig, han har gått upp och tagit stora matcher non-stopp för oss och fightats mot tuffa killar. Han går in ikväll och matchen varar i fem ronder. Och Brown, skadad hand eller ej, gjorde vad han kunde i femte och sista ronden. Fantastisk match, otrolig prestation.”

Nu är Lawler inställd på matchen mot Hendricks (16-2 MMA, 11-2 UFC). Förra gången de båda möttes så var det sluggfest från början till slut och Hendricks vann på enhälligt domslut. Lawler säger att han har förbättrats mycket sedan sist de möttes och säger:

”Jag ska göra mycket annorlunda. Jag kommer fortsätta bygga på det jag har åstadkommit under året men göra mer.

”Jag vill tillbaka till gymet direkt, börja jobba och försöka bli ännu bättre på allt, börja träna för att bli mästare.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer