Nyhet

Ytterligare match klar för UFC Fight Night 53 i Stockholm

Nästa match att lägga till fightcardet för UFC Fight Night 53 i Stockholm den 4 oktober blir featherweightmötet mellan Ernest Chavez (7-1 MMA, 1-1 UFC) och Zubaira Tukhugov (16-3 MMA, 1-0 UFC).

”EJ” Chavez, 27 år, som gjorde UFC-debut tidigare i år har redan hunnit med även en andra match i UFC-buren. Första matchen, mot Yosdenis Cedeno på UFC 170 ”Rousey vs McMann”, vann han. I sin andra UFC-match, mot Elias Silverio på TUF Brazil 3 i maj, åkte han på sin första förlust i karriären dock när Silverio drog ut honom på en rear-naked choke i tredje ronden.

I Stockholm möter Chavez ryssen Tukhugov, en 23-åring som imponerat i Cage Warriors och hemma i Ryssland och som nyligen signade med UFC. I sin UFC-debut, på UFC Fight Night ”Machida vs Mousasi i februari i år, vann Tukhugov mot Douglas Silva de Andrade via enhälligt domslut.

De matcher som är annonserade för UFC Fight Night 53 i Stockholm följer nedan:

Nicholas ”Nico” Musoke vs Amir Sadollah

Niklas Bäcckström vs Mike Wilkinson

Ernest Chavez vs Zubaira Tukhugov

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer