Nyhet

Fler matcher släppta för WKO The Kumite Energy ”Ernesto Hoost Vs Peter Aerts”

För några veckor sedan annonserades WKO: The Kumite Energys main event Ernesto Hoost vs Peter Aerts. Nu har fler matcher släppts och en av de som kommer gå match i Osaka Japan den 19 oktober är svenske Tofan Pirani.

Peter ”The Dutch Lumberjack” Aerts (103-31-1) och Ernesto ”Mr. Perfect” Hoost (98-21-1) har mötts fem gånger tidigare och det står 3-2 till Hoost i inbördes möten. Aerts har med andra ord chansen att utjämna nu.

Resten av WKO: The Kumite Energy matcherna har släppts och det blir fler veteraner och favoriter på fightcardet.

Stephan Leko och Chalid ”Die Faust” Arrab kommer till exempel gå match. Leko har varit ganska flitig i ringen det senaste men har inte haft något flyt. Han har förlorat sex matcher i rad. De fem senaste förlusterna har dessutom kommit via KO eller TKO. Kommer han kunna vända trenden?

Leko möter svenske Tofan Pirani.

”Die Faust” Arrab har till skillnad från Leko inte varit särskilt aktiv på sistone. Han gick sin senaste match 2010 och har förlorat sina fem senaste matcher. Hans senaste vinst var 2006. Kommer han kunna skaka av sig ringrosten?

Arrab möter Andre Meunier från Australien.

Fightcard WKO: The Kumite Energy

Peter Aerts (Holland) vs Ernesto Hoost (Holland)

Stefan Leko (Tyskland) vs Tofan Pirani (Sverige)

Andre Meunier (Australien) vs Chalid ”Die Faust” Arrab (Tyskland/Marocko)

Yokohama Go (Japan) vs Sukmongkol (Thailand)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer