Nyhet

Dana White svarar Nate Diaz: ”Sitt vid sidan av resten av din karriär om du vill”

Följetongen Dana White vs Diaz bröderna fortsätter och White kontrar nu Nate Diaz senaste utspel.

Nate Diaz (17-9 MMA, 12-7 UFC) har stått vid sidan av sedan förra hösten men tog till Twitter nyligen för att klämma till UFC och Donald Cerrone:

”En del suger bara för mycket UFC k** och de har cowboyhattar på sig”

White kontrade:

”Nate kan göra vad han vill. Nate kan sitta på utsidan och inte suga någon UFC nå’nting, så länge han vill. Vem bryr sig, han är vuxen. Sitt på sidlinjen så länge du vill, sitt där hela din karriär, det är ditt beslut. Men att börja driva med personer som faktiskt gillar att fightas och som går upp i buren och bjuder på otroliga matcher som fans älskar att titta på? (Cowboy) går upp och gör det han gör. Fans älskar ”Cowboy” Cerrone.”

Nate och hans äldre bror Nick har ställt sig utanför UFC tills vidare. I Nates fall handlar det om att han vill ha ett bättre avtal än det han har. Nick har sagt att han pensionerat sig men att han är villig att komma tillbaka om det är en match och pengar som är värt det.

Donald Cerrone (23-6 MMA, 10-3 UFC), som gick main event mot Jim Miller på UFC Fight Night 45 i natt, förlorade mot Nate Diaz på UFC 141 i december 2011 via enhälligt domslut. Cerrone har därefter vunnit tre raka matcher och blivit tilldelad bonusar i varje. Matchen mot Miller var hans tredje match bara i år och hans femte match totalt under de senaste elva månaderna.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer