Conor McGregor om doping: ”ta vad du vill, jag kommer fortfarande ge dig stryk”

Doping i MMA-världen och UFC i synnerhet har onekligen varit på tapeten den senaste tiden. Den senaste UFC-fightern att uttala sig i ämnet är Conor McGregor (13-2). Han kommer att fightas mot Diego Brandao på UFC Fight Night 46 i Dublin på lördag i galans main event.

McGregor uttrycker en krass syn på det hela och säger att han inte bryr sig om vad hans motståndare stoppar i sig för substanser. Han är övertygad om att hans färdigheter i oktagonen talar för sig själva och att han kommer vinna över sin motståndare, dopad eller ej;

”Jag bryr mig inte om den sk**en. Jag gör min grej. Jag presterar och blir bättre. Jag bryr mig inte vad andra gör. Ta vad du vill, jag kommer fortfarande ge dig stryk.”

McGregor kommer att möta Diego Brandao i Dublin på lördag. På galan kommer även svenskarna Ilir Latifi och Tor Troeng gå fighter.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer