Nyhet

John Kavanaugh till sin adept Conor McGregor: ”Om du skulle gå match mot den forne Conor skulle han inte överleva en rond mot dig”

Conor McGregor fans väntar spänt på UFC-fighterns återvändo till octagonen som blir nu på lördag på UFC Fight Night Dublin. McGregor har varit borta nästan ett år på grund av skada, operation och rehabilitering. Hans coach John Kavanaugh är imponerad över McGregors framsteg.

Kavanaugh säger att McGregor inte bara betalat priset för att komma tillbaka till en lika bra fighter som han var när han lämnade, utan han har gjort allt sitt hårda arbete det senaste året för att återvända som långt bättre fighter.

Kavanaugh:

”Jag tror att han (Conor) har rätt när han säger att ringrost bara är en ursäkt för de fighters som bara kör det här deltid. Nu när jag ser Conor sparras, när jag ser honom röra sig på mattan – jag såg hans senaste match, mot Max Holloway, för bara någon vecka sedan – och den fightern var väldigt basic i förhållande till vad han är nu. Jag sade till Conor, om du går en match mot den forne Conor skulle han inte överleva en rond mot dig. Hans grappling har utvecklats enormt mycket, och i matchen mot Holloway tror jag att Conor också experimenterade en del med nya sparkar. Nu behärskar han de sparkarna. Istället för att prova sparkarna på folk så knockar han folk med dem.”

Conor ”Notorious” McGregor (14-2 MMA, 2-0 UFC) möter Diego ”DB” Brandao (18-9 MMA, 4-2 UFC) i UFC Fight Night Dublins main event den 19 juli.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer