Nyhet

Video: UFC-fightern Rin Nakai kör sin egen stil

Rin Nakai (16-0 MMA) har ett imponerande record och blir spännande att följa när hon nu tar steget in i UFC. Nakai är emellertid också känd för att under sin tid i Pancrase ha spelat in flera minst sagt bisarra videos. Här kan ni se ett i raden av flera inspelade klipp med Nakai.

Rin Nakai möter Miesha Tate (14-5 MMA, 1-2 UFC) i sin debutmatch i UFC. I samtal med Dana White har hon frågat om hon kan gå in till matchen iklädd en skolbal-klänning. White som har höga förväntningar på den obesegrade japanskan skall då svarat att så länge hon följer sitt avtal med UFC och fightas så kan hon gå in i en bröllopsklänning om hon vill.

Matchen mellan Rin Nakai och Miesha Tate går på UFC Fight Night i Saitama Japan den 20 september. Vad Nakai hittar på och har på sig då återstår att se liksom reaktionerna.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer