Nyhet

Badr Hari vs. Patrice Quarteron 16 oktober i Dubai

Då är det officiellt att ständigt kontroversielle Badr ”the Golden Boy” Hari (40-12) kommer att möta fransmannen Patrice Quarteron (38-5) på Global Fighting Championship i Dubai 16 oktober. Det ser ut att bli ett hett möte då båda herrar gör sitt bästa för att hetsa varandra på sociala medier.

Som FighterMag tidigare rapporterat om meddelade Hari för en kort tid sedan genom sin ”officiella” Facebooksida att han kommer att ta en paus från fightingvärlden. Kort därefter uppgav han för holländska medier att det inte alls stämde och att man inte skulle betrakta Facebooksidan som något han inte hade anknytning till. Nu har han återigen offentliggjort via sidan att han kommer att möta fransmannen Patrice Quarteron på GFCs andra gala i oktober. Detta har bekräftats av etablerade kampsportsmedier som franska BoxeMag och Patrice Quarteron själv.

Quarteron har gjort sitt bästa för att hypea fighten genom diverse utspel i sociala medier. Bland annat genom att påstå att Hari är en ”long skinny fighter under steroids” på sin officiella twittersida. De har även skickat förnedrande bilder till varandra på sina respektive instagramkonton. Ni kan se exempel på herrarnas virtuella skyttegravskrig här och här. Hari skrev bland annat följande;

”Låt oss ge fansen vad de vill ha och låt oss slåss. 2011 gav jag dig samma chans men du vägrade. Det här är ett ögonblick vi båda har väntat på. Som jag sa är jag redo. Låt oss styra upp det här. Im gonna knock you the f**k out.”

Badr Hari är både hatad och älskad av många men ingen kan förneka att det alltid är uppståndelse kring honom och att han kan konsten att skapa drag kring sina fighter.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer