Nyhet

Antonio ”Bigfoot” Silva om Andrei Arlovski: ”Jag kommer avsluta honom”.

Antonio Silva (18-5-1) kommer att möta Andrei Arlovski (22-10-1) i en rematch dem emellan på UFC Fight Night 51 i Brazília, Brasilien i september. ”Bigfoot” säger nu i en intervju att han kommer göra allt han kan för att avsluta honom den här gången.

Senast de två möttes var i Strikeforce i maj 2010. Den matchen vann Silva på domslut. Han uppger att han sökte febrilt efter att avsluta honom då, dock utan resultat. Nu söker brasilianaren efter 2-0 dem emellan i galans main event;

”Vi slogs en gång och vi båda vet vad den andre kan göra men det var fyra år sedan och jag har ändrat mycket i mitt game sedan dess. Jag var för nervös i den fighten. Det var min andra fight med en känd motståndare så jag ville vinna till varje pris. Jag försökte avsluta honom men det gick inte. Jag är säker på att det kommer se annorlunda ut den här gången. Jag kommer göra allt jag kan för att avsluta honom. Jag gillar inte när en fight går till domslut, man vet aldrig vad domarna hittar på. Mitt mål är att avsluta den så snabbt som möjligt men jag kommer vara redo för fem ronder. Jag kommer försöka knocka eller låsa ut honom hela tiden. Arlovski förtjänar respekt men jag bryr mig bara om mig själv.”

FighterMag har tidigare rapporterat om att Silva försökt få till en fight mot Josh ”the Warmaster” Barnett men att denne inte var intresserad av en fight dem emellan. Silva fick nöja sig med att möta Arlovski på hemmaplan istället och verkar vara nöjd trots all hets i medierna mellan honom och Barnett;

”Jag ville verkligen slåss mot Josh men UFC tyckte att Andrei Arlovski skulle vara en bättre fight just nu. Han är en tuff motståndare, en föredetta tungviktschampion och jag är glad att få möta honom i Brasilien.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer