Nyhet

Antonio ”Bigfoot” Silva vs. Andrei Arlovski på UFC Fight Night 51

UFC har nu meddelat att Antonio ”Bigfoot” Silva (18-5-1) kommer att möta Andre Arlovski (22-10-1) på UFC Fight Night 51 i Brazília, Brasilien i september. Detta blir andra gången tungviktarna möts. Se vad ”Bigfoot” har att säga.

Senast Silva och Arlovski möttes var på Strikeforce – Heavy Artillery i maj 2010. Den matchen slutade med en vinst på domslut för Silva. Nu säger han att han siktar på avslut i denna matchen och att han är glad att äntligen få fightas på hemmaplan.

”Det var min dröm att fightas i Brasilien. Jag vet att Arlovski är en grym fighter och det kommer vara en tuff fight men jag är hungrig och vill vinna. Ni kan förvänta er att jag vill vinna varje gång. Jag går alltid för avslut och det kommer inte vara annorlunda denna gången. Jag respekterar min motståndare men jag kommer vara fokuserad på att köra mitt game och leverera en bra show till publiken.”

Silva har som FighterMag tidigare rapporterat jobbat länge för en fight mot Josh Barnett genom diverse utspel på sociala medier. Denne verkade dock inte intresserad. Istället för Barnett, Stipe Miocic eller en rematch med Alistair Overeem blir det alltså Arlovski han får möta till slut. Fighten mellan Silva och Arlovski blir ett sätt för Silva att visa sig värdig en contenderplats. Det blir även en chans för Arlovski att äntligen göra ett avtryck i UFC. Arlovski har vunnit sina senaste 3 fighter medan Silva har en oavgjord och en förlust mot den regerande mästaren Cain Velasquez.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer