Nyhet

Cage Warriors låser upp flera av sina bästa fighters

Cage Warriors har låst upp flera av sina bästa fighters i nya kontrakt. Nicolas Dalby, Danny Roberts, Mohsen Bahari, Bruno Carvalho, Dave Hill, Alex Enlund och Ronnie Mann har alla nya avtal.

Avtalen gäller för ytterligare fem matcher efter att respektive fighters nuvarande avtal gått ut. Cage Warriros CEO Graham Boylan säger:

”Att ha sju fighters av den här kalibern som re-signar sina avtal med Cage Warriors säger något. Det är en tydlig signal om att vi är en organisation som toppfighters vill vara en del av och att Cage Warriors är rätt väg att gå om man har en seriös ambition att ta sig till toppen i MMA. Vi har bevisligen skapat flera stjärnor genom historien och det fortsätter vi också att göra – men kanske i en betydligt större skala nu. När fighters signar sig med den här organisationen så förbinder vi oss till att göra det som är bäst för deras karriärer.”

Nicolas Dalby (12-0), Cage Warriors welterweight mästare, förväntas försvara sin titel senare i år. I mars i år vann han titeln på hemmaplan efter att ha knockat Sergei Churilov i Cage Warriors 66 main event.

Danny Roberts (11-1) är 6-0 i Cage Warriors. Mohsen Bahari (8-1) som liksom Roberts är welterweight kommer från en vinst i sin senaste match som var mot Benny Alloway på Cage Warriors 69.

Bruno Carvalho (15-9) kommer från två förluster mot Mohsen Bahari respektive Jack Mason. Dave Hill (12-3) har två vinster i ryggen mot Brian Moore och Miguel Haro i featherweight divisionen. Alex Enlund (10-2) har tre raka vinster på submission och väntar nu på att komma tillbaka efter skadeproblem.

Ronnie ”Iron Mann” Mann (23-7-1) har en förlust senast, mot Marcelo Costa på Cage Warriors 68, men har två vinster innan dess och är att räkna med i bantamweight klassen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer