Nyhet

Alexander Gustafsson vs Jon Jones kommer gå på UFC 178 i Las Vegas

Äntligen är datum och plats satt för re-matchen alla väntat på mellan Alexander ”The Mauler” Gustafsson (16-2 MMA, 8-2 UFC) och Jon ”Bones” Jones (20-1 MMA, 14-1 UFC). Matchen kommer att gå på UFC 178 den 27 september i Las Vegas Nevada.

Vilken arena det blir är ännu inte bestämt men troligtvis blir det MGM Grand Garden Arena eller Mandalay Bay Events Center. Ingen andra macther är annonserade för galan än.

UFCs president Dana White gick ut med nyheten tillsammans med UFCs Vd Lorenzo Fertitta i UFC Tonight i ett specialavsnitt sänt live från Mandalay Bay Events Center i Vegas igår.

Jones gick sin tuffaste match hittills i karriären när han mötte The Mauler på UFC 165 för snart ett år sedan. En match som Jones vann på enat domslut. The Mauler har jagat en re-match sedan dess. Både Jones och Gustafsson har hunnit med vars en match sedan deras möte i september. Jones dominerade och vann över Glover Teixeira i april och Gustafsson vann på TKO i andra ronden mot Jimi Manuwa i mars.

Jones har gått ut med att han helst velat möta Daniel Cormier i nästa matche men efter en del förhandlingar så gick han med på att möta Gustafsson igen. Detta blir första gången Jones försvarar sin titel i UFCs högsäte Las Vegas.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer