Nyhet

Robert Drysdale berättar nu om dopingskandalen

Robert Drysdale (6-0) gör äntligen sin debut i UFC. Drysdale skulle egentligen möta Cody Donovan (8-4) på UFC 167, men visade då positivt på ett av Nevada Athletic Commissions dopingtest. Drysdale ersattes följaktligen av Gian Villante (12-5). Nu berättar han öppet om händelsen och om hans efterlängtade UFC-debut.

”Det var ett stort missförstånd, jag var aldrig oärlig. Det tillhör nu till det förflutna, TRT är förbjudet och jag klarar mig utan det. Jag har egentligen aldrig behövt det, det var min läkares beslut. Förrut var jag besatt av träning, jag tränade två pass om dagen, sju dagar i veckan och trodde att överträning var en myt. Nu har jag ändrat min kost och mitt liv och tar hand om mig själv”

Drysdale gör sig nu redo för sin UFC-debut som sker under söndagens ’The Ultimate fighter 19 Finale’ i Vegas, Nevada. Main eventet för kvällen är Frankie Edgar (16-4-1) VS BJ Penn (16-9-2).

Drysdale möter Keith Berish (5-0) och säger följande om sin motståndare:

”Jag vet inte mycket mer om Berish än vad jag sett på internet, men han har en förutsägbar stil. Han har brunt bälte i jiu-jitsu, men jag är van att träna med de bästa svartbältena i världen så ett brunbälte kommer inte överraska mig. Jag har aldrig varit så här lugn före en match, jag är redo.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer