Nyhet

Joe Schilling om Ky Hollenbeck på Glory 17: ”Han hade otur”

Ky Hollenbeck (46-4) förlorade fighten om contenderplatsen för Glorys lättviktsbälte mot Andy Ristie (42-4-1) som knockade honom efter cirka 30 sekunder i första ronden. Hollenbecks teamkamrat Joe Schilling anser att han hade otur – läs vad han har att säga.

Joe Schilling som hamnade på andra plats i 8-mannaturneringen Last Man Standing om mellanviktsbältet i Glory som gick samma kväll säger;

”Jag tycker att Ky hade otur. Han hade ett dåligt träningscamp. Hans gym stängde några månader innan fighten och hans tränare hade massor att göra. Han hade svårt att hitta sparringpartners. Jag vet detta för att jag är hans vän men Ky är inte typen som hittar på ursäkter. Killen har tre förluster i sin karriär och det är mot Nicky Holzken, Giorgio Petrosyan och nu Andy Ristie.”

Schilling fortsätter;

”Jag tror att Ky kan gå in i ringen mot vem som helst på den här nivån och prestera bra. Jag tycker bara att han hade otur med träningscampet och att Ristie är en extrem talang. Ni har inte sett det sista av Ky Hollenbeck.”

Innan förlusten mot Andy Ristie vann Hollenbeck två matcher i rad mot rutinerat motstånd som Albert Kraus och Warren Stevelmans.

I videon kan ni se matchen mellan Hollenbeck och Ristie.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer