Nyhet

Wayne Barrett efter Glory Last Man Standing: ”Nästa gång kommer domarna inte behövas.”

Wayne Barrett (5-1) lyckades komma till semifinal i 8-mannaturneringen Glory Last Man Standing förra helgen. I en intervju berättar han att nästa gång vi ser honom i ringen kommer han knocka sin motståndare, vem det än är.

Angående semifinalfighten mot Joe Schilling (18-6) säger Barrett;

”Jag tyckte det var en jämn match och att jag vann tredje ronden men det var mitt eget fel att jag lämnde beslutet till domarna. Nu ska jag tillbaka till träningen och jag lovar att jag inte kommer in in i ringen igen förrän jag är säker på att jag kommer knocka alla.”

Han tog sig till semifinalen genom att knocka Bogdan Stoica (38-6) i tredje ronden när denne gjorde ett hoppknä. Då stod det klart att han skulle möta Schilling i semifinalen. De två har mötts en gång tidigare på Glory 12 New York i november 2013 där Barrett något oväntat vann på domslut. Han berättar att han trodde att Schilling skulle vara trött efter sin fight mot Simon Marcus (39-1) i sin respektive första match.;

”Han hade ett riktigt krig med Simon Marcus och han såg ganska blåslagen ut. Jag trodde han skulle rusha och vilja clincha men han rörde sig mycket vilket var lite förvirrande.”

Barrett avslutar med;

”Det är en ära att vara här. Jag är en ung fighter och om ni har sett mig där ute, vet ni att jag kan slåss. Jag blir bara bättre och bättre för varje gång. Nästa gång ni ser mig i ringen kommer jag knocka honom, vem det än är.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer