Nyhet

The Hip Show Arena Combat har äntligen fått ett datum i USA

Den 9de augusti kommer The Hip Show, den nya ryska varianten av MMA som vi tidigare i veckan upplyste om, hålla gala i Bristol, Virginia.

Tävlingen går ut på att man tävlar i lag. Varje lag består av två personer och fyra man är på plan samtidigt. Oktagonen har bytts ut mot en hinderbana.

I main eventet på galan i Bristol kommer USA möta Ryssland. Det amerikanska laget består av Eryk Anders och Marcel Stamps. Anders kommer från Texas och började med MMA 2012 och har ett amatör record på 10-3-1, varav 7 vinster har avslutats på knockout eller submission. Stamps är från Alabama och har endast tränat MMA i 7 månader men har redan ett imponerande Amatör MMA record på 4-0. Båda är före detta fotbollsspelare men satsar nu på MMA, tillsammans är de två av de hetaste kampsportsutövarna i sydöstra USA.

Det amerikanska lagets motståndare är ännu inte annonserade, men det kommer bli ett ryskt lag. Det görs en nationell uttagning i form av audition i Ryssland där fighters får chans att kvalificera sig. Vilka som till slut tar platsen i det ryska laget kommer offentliggöras någon gång de närmsta veckorna.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer