Nyhet

Sportjätte har fastnat för MMA fighters: Reebok sponsrar Anthony Pettis

Reebok sökte samarbete med en atlet som ”hade explosiv snabbhet och fräck, självsäker stil”. De hittade UFCs lightweight mästare Anthony Pettis.

Reebok har samarbetat med MMA fighters tidigare, närmare bestämt med UFCs welterweight mästare Johny Hendricks och Quinton ”Rampage”Jackson som fightas i Bellator.

Det nya samarbetet med Pettis presenterades i dagarna. Villkoren i dealen avslöjades inte men i samband tillkännagivandet stod det i alla fall klart att Pettis ska hjälpa till att marknadsföra Reeboks ZJet – en ny löparsko.

”Som ett ledande fitnessvarumärke är Reebok väldigt glada över ett samarbete med UFCs lightweight mästare Anthony Pettis. MMA fighters är några av de mest vältränade atleterna i världen och Anthony tar träning till en helt ny nivå.”

”Med Anthonys blixtrande snabba sparkar, nedtagningar och flashiga tekniker så visste vi att han skulle bli perfekt. Löpning är en väsentlig del av Anthonys träning och vi vet att ZJet kommer bidra till en, om möjligt, ännu bättre form inför hans efterlängtade match i december.”

Anthony Pettis som nyligen varit skadad och borta från fighting i 6 månader är nu tillbaka i träning. Pettis var tvungen att dra sig ur sitt titelförsvar mot Josh Thomson i december 2013 på grund av en korsbandsskada.

Det har gått 10 månader sedan Pettis gick match. Senast var när han tog över UFC bältet efter att ha dragit ut Benson Henderson på en armbar i första ronden på UFC 164.

Pettis (17-2 MMA, 4-1 UFC), är aktuell för The Ultimate Fighter (TUF) 20 där han och Gilbert Melendez (22-3 MMA, 1-1 UFC) kommer coacha vars ett team där deltagarna för första gången någonsin endast består av tjejer. UFCs första strawweight mästarinna ska i förlängningen krönas. Pettis och Melendez kommer, när TUF är över, att möta varandra och troligtvis blir det på UFC 181 den 6 december.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer