Floyd Mayweather vs. Marcos Maidana II den 13 september

Trots att fighten officiellt sett ännu inte blivit annonserad säger obesegrade Mayweather (46-0) att rematchen mot argentinska boxaren Maidana (35-4) blir av den 13 september. De två herrarna möttes i Las Vegas i maj där Mayweather vann på domslut.

Mayweather har enligt en journalist på the Daily Mail sagt följande under en intervju;

”Den 13e september är det dags. Marcos Maidana vs. Floyd Mayweather part 2.”

Maidana har tidigare uppgett att han anser att domarna gjorde fel som gav vinsten till Mayweather. Skulle Maidana vinna över mästaren kommer det bli ett rejält språng för hans karriär. Mayweather siktar troligtvis på en mer dominant uppvisning än i första fighten för att befästa sin roll som nr. 1.

I videon kan ni se highlights från det första mötet mellan Mayweather och Maidana.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer