Nyhet

Chael Sonnen kvar på Metamoris: ”Det vi testar är hans teknik”

Även om UFC och FOX Sports har klippt banden med Chael Sonnen kommer han fortfarande vara med på Metamoris 4 den 9 augusti. I alla fall om man skall tro vad Metamoris gått ut och med och skrivit på sitt officiella Twitter konto.

Sonnen var bokad för matchen på Metamoris innan han åkte dit i dopingtester i maj respektive juni. Sonnen kommer möta världsmästaren och före detta Strikeforce fightern Andre Galvao som galans affischnamn. Galvao har vunnit bland annat ADCC Submission Wrestling Championship 2011 (både sin viktklass och absoluten), Brazilian National Championship, World Jiu-Jitsu Championship och Pan American Championships – flera gånger.

Metamoris, som arrangerade sitt första grappling event 2012, matchar världsklass grapplers mot kända MMA fighters och maincardet på Metamoris 4 ser ut som följer:

Andre Galvao vs Chael Sonnen
Rodrigo Medeiros vs Saulo Ribeiro
Josh Barnett vs Dean Lister
Keenan Cornelius vs Vinny Magalhaes
Kit Dale vs Gary Tonon
TBA vs TBA (Metamoris håller denna match hemlig)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer