Nyhet

Datum satt för K-1 World Max Final i Pattaya

Ett nytt datum för K-1 World Max finalen i Pattaya, Thailand har nu blivit satt. Galan var tänkt att gå av stapeln den 26 juli men sköts upp på grund av politisk oro i landet.

Anledningen till att galan sköts upp var att den thailändska militären tog kontroll över landet och införde undantagstillstånd. Detta skedde efter flera månader av politisk turbulens och massdemonstrationer i landet.

Nu har K-1 gått ut med ett nytt datum för galan vilket är 4 oktober. Main event är legenden Buakaw Banchamek som går match mot rutinerade tysken Enriko ”The Hurricane” Kehl, känd för sina spinning elbows. De två möttes i december 2013 på Max Muay Thai i Khon Kaen där Buakaw vann på poäng. Detta blir tredje gången Buakaw slåss om K-1 World Max-titeln, första gången var 2004.

På klippet kan ni se de två herrarnas senaste fight på Max Muay Thai.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer