Nyhet

Nicholas Musoke ser fram emot att visa vad han går för i USA

Nicholas ”Nico” Musoke (12-2 MMA, 2-0 UFC) är co-main event på UFC Fight Night 44 i San Antonio Texas ikväll. För motståndet står den hittills obesegrade Kelvin Gastelum (8-0 MMA, 3-0 UFC). Det är första matchen i USA och första gången som co-main event mot en tuff motståndare som bär favoritskapet, men ”Nico” tar det med ro och har bestämt sig för att njuta hela vägen.

Nicholas ”Nico” Musoke (12-2 MMA, 2-0 UFC) är co-main event på UFC Fight Night 44 i San Antonio Texas ikväll. För motståndet står den hittills obesegrade Kelvin Gastelum (8-0 MMA, 3-0 UFC). Det är första matchen i USA och första gången som co-main event mot en tuff motståndare som bär favoritskapet, men ”Nico” tar det med ro och har bestämt sig för att njuta hela vägen.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer