Nyhet

Chael Sonnen om att bitas i match: ”om jag ska vara ärlig så har jag gjort det själv”

Som bekant pågår fotbolls-VM för fullt i Brasilien. Under matchen mellan Italien och Uruguay bet Uruguays Luis Suarez helt oväntat en italiensk spelare i ren Tyson-anda. Uppståndelsen kring detta har inte låtit väntat på sig och Chael Sonnen är som vanligt inte sen att uttrycka sin åsikt, eller erkänna.

Som bekant pågår fotbolls-VM för fullt i Brasilien. Under matchen mellan Italien och Uruguay bet Uruguays Luis Suarez helt oväntat en italiensk spelare i ren Tyson-anda. Uppståndelsen kring detta har inte låtit väntat på sig och Chael Sonnen är som vanligt inte sen att uttrycka sin åsikt, eller erkänna.

”Låt oss börja med vad som hände på fotbollsplanen. Att bita någon i stridens hetta är inte jättekonstigt. Att gå fram till en kille bakifrån och bita hans axel är en väldigt konstig sak att göra.”

Sonnen fortsätter:

”Jag har aldrig upplevt det i oktagonen, men jag har upplevt det i brottningsmatcher. För att vara ärlig så har jag gjort det själv. Jag är väldigt skum. Han stoppade fingrar i min mun, så jag gav honom ett mjukt bett så han skulle fatta att jag skulle bita av fingret om han inte tog bort det.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer