Nyhet

UFC signar Thomas Almeida

För några dagar sedan tipsade vi om Thomas ”Thominhas” Almeida, fostrad av Chute Boxe i Sao Paolo Brasilien. Nu har UFC signat superlöftet som har 17-0 i record och som avslutat alla matcher utom två, i första ronden.

Almeida fick precis det han ville. Inför sin match mot Caio Machado på Legacy FC som gick i Texas Louisiana den 20 juni, sade han att han ville vinna på knock och därefter signa med UFC. Det var precis det som hände. Almeida knockade sin vana trogen Machado när det återstod 33 sekunder av den första ronden. Enligt uppgift skrev han sedan på för UFC i tisdags.

Almeida är 22 år gammal och påbörjade sin MMA karriär så sent som i maj 2011 och går nu in i UFCs bantamweight division med 17 raka vinster i ryggen varav 13 har skett på knock.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer