Nyhet

Asiens största MMA organisation ONE FC expanderar

ONE FC har sedan tidigare annonserat fyra galor i Kina bara i år. Nu tar man steget in i Kambodja där Rise of the Kingdom kommer att gå på Koh Pich Theatre i Phnom Penh den 12 september.

ONE FC som har sin bas i Singapore arrangerade sin första gala 2011 och har sedan dess bara vuxit sig allt större i Asien. Organisationen är i dagsläget störst i regionen men det återstår att se om det håller i sig nu när UFC har planer på att erövra den asiatiska marknaden. ONE FC leds av Victor Cui och senast för en vecka sedan presenterade han sina planer på att arrangera inte mindre än 10 galor på Kinas fastland under 2015.

Närmast är ONE FC 18 ”War of Dragons” den 11 juli på National Taiwan University Sports Center i Taipei City Taiwan. Det är första gången ONE FC kör en gala i The City of Azaleas som Taipei City ofta kallas. Galans mainevent blir en uppgörelse i welterweight mellan Eric Kelly (10-1) och Rob Lisita (14-5).

Övriga matcher på cardet ser du här:

Koju Ando (8-3-2) vs Rafael Nunes (10-0-0)
Koetsu Okazaki (9-3-1) vs Yusup Saadulaev (12-3-1)
Jake Butler (3-1-0) vs Mohamed Ali (9-6-0)
Paul Cheng (4-1-0) vs Mahmoud Hassan (1-3-0)
Ming Yen Sung (2-1-0) vs Muhammad Haidar (0-0-0)
Zhang Zheng Jie (2-0-0) vs Rayner Kansiong (1-0-0)
Jeff Huang (3-1-0) vs Bala Shetty (0-0-0)
Nathan Ng (0-0-0) vs Florian Garel (2-3-0)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer