Nyhet

Josh Barnett: Jag tycker inte om Silva

Antonio ”Bigfoot” Silva fiskar efter match mot UFC veteranen Josh Barnett men verkar inte få napp.

Silva (18-5 MMA, 2-2 UFC) har nyligen gått ut med att han efter sin avstängning (som han fick på grund av för höga testosteronhalter i kroppen) vill göra upp med ”The Warmaster” och UFC veteranen Barnett (33-7 MMA, 5-2 UFC). Silva hetsar till och med via Twitter och även om han inte skriver ut Barnetts namn är det tydligt att hans tweets riktar sig till den före detta UFC mästaren i Heavyweight.

“kvack, kvack, kvack. Låter som någon backar i mina öron. Låt mig ge dig din andra raka förlust så får du loss ännu mer tid för pro wrestling och podcasts”

Barnett verkar för det första inte veta när hans fullspäckade schema ger honom utrymme för comeback i i UFC buren. Men en sak är helt säker, det blir inte mot Silva.

Barnett verkar överhuvudtaget inte vara intresserad av en match mot Silva och säger att han inte har någon som helst lust att bereda väg för en person, varken karriär- eller pengamässigt, som han helt enkelt inte gillar.

”Jag är ledsen Silva men du kommer inte tjäna några pengar eller göra karriär på bekostnad av The Warmaster”

Barnett förklarar sin ståndpunkt lite utförligare:

”Jag tycker inte om Silva. Så här är det, om man skulle tycka riktigt illa om någon så tänker de allra flesta att de inget annat vill än att få in den personen i buren. Men, saken är den att få gå in i buren är ett privilegium. Möter du mig kommer du göra pengar, du kommer bli ökänd även om jag slår in ditt ansikte och kan du se förbi att du får ditt ansikte inslaget så har jag fortfarande gjort ditt liv bättre än vad det var innan. För mig handlar det om att jag inte vill göra något för Silva. Jag gillar inte honom och jag gillar inte hans sätt att förhålla sig till sin tid i Strikeforce och vad han höll på med där. Jag har aldrig ens pratat om den här killen. Han har orsakat all den här uppståndelsen och mitt svar till honom är att han kan dra, jag kommer inte hjälpa honom på något sätt, inte ens genom att låta honom få en förlust mot mig och få betalt för det.”

Silvas och Barnetts konflikt sträcker sig tillbaka till 2011 när Silva drog sig ur match mot Barnett. I samband med det skall Barnett ha sagt att han skulle vilja slå in Silvas huvud som en Piñata för att se om något godis föll ut. Silva kontrade med att kalla Barnett för ”filthy kiss ass”, varpå Barnett var helt oförstående inför hur Silva kunde agera så sårad när det var Silva som drog sig ur matchen från början.

Barnett verkar helt enkelt inte tycka att en match mot Silva är intressant nog:

“Jag vill gå matcher som ger mig något, matcher som är intressanta och utmanande och som folk vill gå och se. Så enkelt är det. Silva utmanar, han är en av de bästa i viktklassen, absolut, och blir det inte han blir det någon annan. Men faktum är att jag vill ha en bra match och en match som ger mig mer. Jag går inte ut och utmanar fighters, vill du slåss mot mig är jag inte svår att hitta.”

Frågan är vem som skulle kunna få Barnett att göra comeback i UFC-buren?

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer