Nyhet

Alexander Emelianenko riskerar fängelse

Fedor ”The Last Emperor” Emelianenkos yngre bror, PRIDE veteranen Alexander Emelianenko (23-7) har åter problem med rättvisan. Enligt ryska medier är han anklagad för bland annat sexuellt övergrepp och stöld.

Det påstådda offrets advokat har yrkat på att Emelianenkos häktning skall förlängas då man hävdar att han är ett hot mot samhället. Emelianenko greps förra månaden i Tambov i Ryssland i samband med en fordonsolycka och riskerar fyra till sex års fängelse. Han har tidigare spenderat fem år i fängelse, enligt uppgift för väpnat rån.

Emelianenko som självklart skall anses som oskyldig till dess han är dömd, blev släppt av M-1 2012 och gick vidare till Pro FC. Därefter blev det Coliseum FC och Emelianenko gick match senast i januari i år och förlorade då mot Dmitriy Sosnovskiy på TKO.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer