Nyhet

Mirco Cro Cop segrade i Los Angeles

Matchen på Glory 17 mellan Jarrell Miller och Cro Cop var en rematch herrarna emellan. Miller var fast besluten på seger efter det kontroversiella domslutet dem emellan 2013 då Mirko ”Cro Cop” Filipovic tog hem vinsten. Den 39-årige kroaten ville annat och visade att gammal är äldst.

Cro Cop vägrar att ge sig för åldersstrecket. Han bevisade för sig själv och för hela värden att han fortfarande har vad som krävs för att fightas på internationell toppnivå.

I matchen mot Jarrell Miller (22-2-0) startade Filipovic (23-8-0) långsamt men började hitta sin rytm i början av den andra ronden. Han fick in hårda slag och sparkar mot Millers revben och jobbade effektivt med dirty boxning ifrån clinch. Filipovic fick till sitt varumärke, vänster hög spark, tidigt och ofta, till publikens stora förtjusning, precis som i fornstora dagar. Filipovic lyckades aldrig avsluta Miller men vinsten var långt mer tydlig denna gång.

Alla tre poängdomare gav matchen till Filipovic och matchsiffrorna skrevs till 29-28, 29-28, och 30-27.

Resultat Glory 17 och Last Man Standing

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer