Jon Fitch: ”Var en man”, Rousimar Palhares svarar

Jon Fitch (25-6) skulle ha mött Rousimar Palhares (16-6) om welterviktstiteln på WSOF 11 i Daytona Florida den 5 juli men mästaren har ställt in. Nu har ett ordkrig tagit vid.

Palhares mor skall genomgå en operation och han vill stanna i Brasilien för att stötta henne. Fitch som uppger att hans egen far skall genomgå en hjärtoperation samma vecka som galan går, kallar Palhares oprofessionell och att han borde vara en man, se videon.

Palhares tar det hela med ro:

”Det är jag som är mästaren så jag räknar med att utmanare kommer att försöka skapa lite uppmärksamhet på min bekostnad.”

”I min värld så har en mor prioritet. Det är kanske annorlunda för Jon, vem vet. Jag skulle inte kunna fokusera på en match när min mor som har offrat så mycket för mig och mina 12 bröder skall genomgå en livshotande operation. ”

Fitch kommer istället att möta Dennis Hallman (53-14-2) och en vinst kommer utan tvekan ge honom en ny chans att möta Palhares vilket denne inte har något emot:

”Jag möter Jon Fitch eller vem som helst WSOF bestämmer sig att sätta mig mot.”

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer