Nyhet

Biljetter släppta till Superior Challenge X

I morse släppte Ticnet biljetterna till den tionde Superior Challenge galan som kommer att gå den 3 maj i Helsingborg. Galan som produceras i samarbete med Helsingborg Arena och Hiway Event kommer att ha ett matchkort innehålla ett antal titelmatcher med svenska fighters som tar sig an internationellt motstånd.

Superior Challenge som arrangerade sina sju första galor i Stockholm och de senare av dessa på Hovet, tog steget ut i landet under 2012 då den första galan utanför Stockholm fyllde Malmö arena. Ett år senare intog man Göteborg genom att bli den första MMA galan i Scandinavium och nu har turen kommit till Helsingborg. Organisationen arrangerar sin tionde gala i en unik kombination tillsammans med Helsingborg Arena och Hiway Event och tidigare i morse släpptes biljetterna på Ticnet.

Babak Aghavali, VD Superior Group International:

Vi tycker att det är viktigt att lyfta MMA i nya regioner för att ge de lokala fansen möjligheten att ta del av sporten på hemmaplan och för att uppmärksamma och lyfta de lokala stjärnorna. Olika städer skiljer sig markant ifrån varandra oavsett geografisk närhet. Det är alltid en utmaning att arrangera en gala i en ny stad men vi känner oss väldigt trygga med våra samarbetspartners inför den 3 maj. Helsingborg är en väldigt vacker stad och tillsammans med en lokal eventarrangör och en av Sveriges modernaste arenor har Superior Challenge X potential att bli en av våra främsta galor, eller kanske t.o.m. den bästa.

Biljetter säljs via Ticnet.se.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer