Nyhet

Tung förlust för Mikkel Parlo på Bellator

Den danska MMA-stjärnan Mikkel Parlo förlorade natten till lördag i Bellators mellanviktsturnering när han stoppades i den andra ronden av Brennan Ward. Därmed är titelmatchen mot titelhållaren Alexander Shlemenko ur sikte.

— Hela min game plan gick enligt plan. Jag försvarade mig mot hans nedtagningar, och jag fick upp honom mot buren och jobbade med dirty boxning. Men i den andra ronden träffar han mig med en jabb som skakar om mig. Tillräckligt för att jag ska falla och han lyckas hålla ner mig och öser på med slag.

Dock anser han att domaren inte borde ha stoppat matchen där:

— Jag tycker att domaren stoppade matchen för tidigt. När han stoppade tänkte jag ”Vad gör du?” för jag kände mig ok, det kändes som om jag hade en chans att komma tillbaka i matchen, säger en besviken Parlo.

Trots förlusten har Parlo etablerat sig som en av de främsta i mellanvikten. Förhoppningarna är således att få vara med i 2014 års mellanviktsturnering.

Nedan finner ni de fullständiga resultaten från Bellator.

Main card

Cheick Kongo besegrade Peter Graham på enhälligt domslut
Joe Warren besegrade Travis Marx på TKO i andra ronden
Brennan Ward besegrade Mikkel Parlo på TKO i andra ronden
Derek Campos besegrade Martin Stapleton på enhälligt domslut

Under card

Patricky Freire besegrade Edson Berto på enhälligt domslut
Jonas Billstein besegrade Cortez Coleman på enhälligt domslut
Mike Mucitelli besegrade Ryan McCurdy på enhälligt domslut
Raphael Butler besegrade Josh Burns på verbal submission i första ronden
Linton Vassell besegrade Matt Jones på enhälligt domslut

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer