Nyhet

Fightermag.se anpassad för mobiler och för läsplattor

När Fightermag.se nyligen fick en ansiktslyftning blev sidan också responsiv eller anpassad för såväl mobiler som läsplattor. Detta för att öka läsupplevelsen för våra besökare. Den nya tekniska plattformen för Fightermag.se medförde även förbättringar i användarvänlighet. Den tidigare hemsidan var inte anpassad för varken läsplattor eller mobiltelefoner. Men nu kan du enkelt och snabbt surfa …

Den nya tekniska plattformen för Fightermag.se medförde även förbättringar i användarvänlighet. Den tidigare hemsidan var inte anpassad för varken läsplattor eller mobiltelefoner. Men nu kan du enkelt och snabbt surfa in på fightermag.se oavsett teknisk plattform och ta del av dina dagliga nyheter.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer