Nyhet

Jon Jones kritiserar UFC, tror att Alexander Gustafsson kan bli hans Joe Frazier

I en färsk intervju kritiserar Jon Jones UFC för att spara de svåraste fighterna till honom. Jones berättar också hur han ser matchen mot Alexander Gustafsson, och varför han valde att inte ta en returmatch direkt.

–Det känns som att det inte är särskilt svårt att få en chans på titeln just nu, säger UFC-mästaren i lätt tungvikt Jon Jones under en intervju med Ariel Helwani. Jon Jones tycker att Alexander Gustafsson borde möta Daniel Cormier om en chans till titeln. Den numera avblåsta matchen mellan Alexander Gustafsson och Antonio Rogerio Nogeira menar han var ett försök att ge Gustafsson en enkel match så att returmatchen snabbt skulle bli av.

Efter sin hårdköpta vinst på UFC 165 talar mästaren också ut om sin återhämtning, matchens poängsättning och nästa motståndaren Glover Teixeira.
–Jag är lite sur över det permanenta ärret jag har över ögat, säger Jon Jones. Matchen mot Alexander Gustafsson blev snabbt mycket omdiskuterat, men Jones själv menar att han vann slagväxlingarna mot svensken i alla ronder.
–Alla behöver den där speciella motståndaren, och jag är glad att jag hittat någon som kan mäta sig med mig, säger Jon Jones om Alexander Gustafsson.

Videointervjun kan ses här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer