Nyhet

Rami Aziz vinner efter ha gett Hooi en marklektion

Manga-fanet Rami Aziz ställdes i kväll mot Holländaren Brian Hooi.

22-årige multi-fightern Rami Aiz ställdes i kväll mot Brian Hooi från Holland endast 18 år gammal.

Aziz inleder explosivt och bortsett en träff från Hooi tar Aziz snabbt ner Holländaren smärtfritt. Aziz har bra kontroll på marken och får in ett par fina slag på Hooi. Aziz såg ut att ta Hoois rygg men fick inte riktigt in krokarna. Hooi försökte rulla sig ur men Aziz var med på de och behåller topposition. Hooi försökte hitta en submision men Aziz drog sig undan. Aziz fick nästan full mount och träffar igen med fina slag. Hooi rullar igen men Aziz behåller position. Hooi ar en bra markguard och stoppar de flesta av Aziz försök att passera den. Råkar dock ge Rami ryggen i slutet av första ronden, men klarar sig ur de läget. Rami hittar dock ett chokeförsök, som inte lyckades. Rami Aziz tog hem första ronden enligt mig.

Andra inleddes likadant, Men Aziz nekar Hooi en hälsning och tar chansen som öppnade sig. Aziz får snabbt topposition igen och tar sidecontrol. Aziz försöker ta Holländarens rygg och får in en benkrok. Efter visa problem har Aziz Hois rygg men tappar den strax efter. Hooi försöker få bort Aziz men lyckas inte. Rami har bra kontroll och får till slut Hoois rygg igen. Letar efter en choke som till slut sitter och Hooi tvingas tapa till en rear-naked choke 3:37 in i andra ronden.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer