Nyhet

Marco Alunno tvingar Kralj att tapa i första ronden

I kvällens tredje match sökte Zvonimir Kralj sin första vinst som proffs mot Frannsmannen Marco Alunno.

Zvonimir Kralj hoppades ta hem sin första proffsvinst i kväll mot Fransmannen Marco Alunno. I publiken var de fler än han som hoppades på samma sak, detta trots entrémusikvalet som var ”I dag är jag stark” som är Hammarby Fotbolls hymn.

Franske Alunno träffar tidigt med en del sparkar. Kralj svarar med en fin huvudspark och får in Fransmannen i en thaiclinch som skakar Alunno så han tvingas gå ner. På marken följer Kralj upp med fleraa slag utan att lyckas avsluta Alunno. Efter de lugnar tempot ner sig något. Alunno lyckas hålla ett bra avstånd från Kralj nävar på marken ett tag men Zvonimir får in något slag här och var. Alunno lyckas isolera ena armen och såg ett tag ut att avsluta matchen där. De byts till en bentriangel som Kralj lyckas ta sig ur. Alunno passar på att snabbt vända på de och kommer upp en kort stund innan han vänder tillbaka på marken sätter in en bulldog choke som sitter och Zvonimir Kralj tvingas tapa 4:20 in i första ronden.

Kralj får fortsätta jaga första proffsvinsten.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer