Nyhet

Zebaztian Kadestam skadad, deltar ej på IRFA 5

Svenske Zebaztian Kadestam (5-1) var inbokad att möta Mohammad Abdallah från Malmö på IRFA 5 den 5 oktober i weltervikt. Nu tvingas han lämna återbud på grund av en handskada som han ådrog sig på sparring. Skadan kan komma att kräva operation. Kadestam som är stationerad i Thailand på Legacy Gym (samma gym som Ole …

Svenske Zebaztian Kadestam (5-1) var inbokad att möta Mohammad Abdallah från Malmö på IRFA 5 den 5 oktober i weltervikt. Nu tvingas han lämna återbud på grund av en handskada som han ådrog sig på sparring. Skadan kan komma att kräva operation.

Kadestam som är stationerad i Thailand på Legacy Gym (samma gym som Ole Laursen) skriver på sin Facebook:

”Tyvärr så måste jag hoppa av IRFA på grund utav handskada som hände i sparring , tack så mycket till alla som har stöttat fram tills nu och till alla som köpt biljetter . Jag hoppas kunna vara tillbaka hel efter operation i början av nästa år.”

Kadestam vann nyligen på PXC och därmed är han garanterad en titelmatch i början på nästa år i organisationen, såvida skadan inte sätter stopp för titelmatchen.

Nyhet om Kadestams kommande titelmatch.

Se Kadestams senaste match här.

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer