Nyhet

Badou Jack gick oavgjort i natt

Badou Jack mötte mexikanen Marco Antonio Periban på MGM Grand, i Las Vegas. NABF supermellaviktstiteln stod på spel. Poängsiffrorna skrevs till 96-94 för Periban, och två domare dömde matchen till 95-95 varvid matchen dömdes oavgjord.

Badou Jack mötte mexikanen Marco Antonio Periban på MGM Grand, i Las Vegas. NABF supermellaviktstiteln stod på spel. Poängsiffrorna skrevs till 96-94 för Periban, och två domare dömde matchen till 95-95 varvid matchen dömdes oavgjord.

Periban började bäst och slog en hel del mot huvudet och framförallt mot kroppen. Jack var defensiv och letade efter öppningar. Jack hitta öppningar i andra och i tredje ronden. I den fjärde fick Periban ett cut över sitt högra öga. Periban kom ut starkt i den femte ronden och arbetade hårt och satte en stor mängd kroppsslag. Den sjunde ronden var jämn. Jack satte flera bra träffar mot huvudet men Perbian avslutade ronden starkast.

I den åttonde ronden satte båda fina träffar, men Peribans näsa började blöda i någon av slagväxlingarna. Jack gjorde allt rätt i den nionde ronden och dominerade klart mot en trött Periban. I den tionde och sista ronden bytte Periban stil och jobbade med sitt fotarbete och enstaka slag som satt och Jack jagade, det kan ha gett Periban ronden och det som avgjorde att matchen blev dömd som avgjord.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer