Nyhet

Haci Firat Dogan vs Amin Afsan på The Zone FC 12 – Kamikaze

Den första matchningen på The Zone FC 12 – Kamikaze är klar. Debutanterna Amin Afsan, Gladius MMA och Haci Firat Dogan, Kampsportscentret Linköping möts i -70,3 kg på The Zone FC 12 – Kamikaze den 12 oktober på Lisebergshallen i Göteborg.

Den första matchningen på The Zone FC 12 – Kamikaze är klar. Debutanterna Amin Afsan, Gladius MMA och Haci Firat Dogan, Kampsportscentret Linköping möts i -70,3 kg på The Zone FC 12 – Kamikaze den 12 oktober på Lisebergshallen i Göteborg.

Amin Afsan från Gladius MMA har gått nio matcher som amatör med en meritlista på sju segrar och två förluster. Afsan är för närvarande regerande svensk mästare i shootfighting i lättvikt.

Haci Firat Dogan från Kampsportscentret Linköping har även han tävlat som amatör.

www.thezonefc.com

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer