Nyhet

Daniel Teymur vs Genc Uka på Battle of Lund 5

Genc Uka, C4, Kristianstad möter Daniel Teymur, All Star Team, Stockholm, – 70kg, A-klass på Battle of Lund 5 den 5 oktober.

Genc Uka, C4, Kristianstad möter Daniel Teymur, All Star Team, Stockholm, – 70kg, A-klass på Battle of Lund 5 den 5 oktober.

Uka från Kristianstad är känd för den svenska publiken för att bland annat ha slagit Sanny Dahlbäck (som innan deras möte var obesegrad) på ett övertygande sätt. Uka har mött alla stora fighters i Skandinavien. Vad sägs om namn som: Sanny Dahlbäck, Kittisak Noiwibon, Rhassan Muhareb, Steffen Weisse och Adel Ekwall. Han har även gått matcher på stora K-1 galor i Hong Kong, Sydkorea med mera. Hans hårda stil är väldigt publikfriande och han har stor supporterskara nere i Skåne.

Teymur från Stockholm behöver ingen vidare presentation för den svenska publiken med sina många spektakulära matcher som han hunnit gå. Han har vunnit det mesta och inte nog med det, när han vinner så gör han det ofta mycket övertygande på knock.

Teymur vann SM och Nordiska Mästerskapen i thaiboxning 2008.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer