Nyhet

Aneezkap por Samanchai vs Matthew Tieu på Battle of Lund 5

Det blir en professionell Muay Thai-fight med fulla Muay Thai-regler mellan Aneezkap por Samanchai, Helsingborg Muay Thai och Matthew Tieu, Team Tieu, London, England, i -57 kg, A-klass, full Muay Thai rules på Battle of Lund 5.

Det blir en professionell Muay Thai-fight med fulla Muay Thai-regler mellan Aneezkap por Samanchai, Helsingborg Muay Thai och Matthew Tieu, Team Tieu, London, England, i -57 kg, A-klass, full Muay Thai rules på Battle of Lund 5.

Aneezkap är en fighter med över 200 matcher i bagaget i Thailand och han vann SM i thaiboxning 2012. Av alla dessa matcher är 160 av dem vinster. Han har även titlarna North East Thailand Champion 2004 och Taapee Stadium Champion 2008 (Chiangmai).

Engelsmannen Matthew Tieu är en välrenommerad fighter och Europamästare (ISKA) samt engelsk och brittisk mästare.

Matchen går under fulla Muay Thai-regler, 5 x 3 min och även armbågar är således tillåtet.

Battle of Lund 5 går den 5 oktober i Idrottshallen Högevall i Lund.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer